Klik her for at se alle vores anmeldelser

Samarbejdspartnere

Samarbejds
partnere

Hos Bunny Grow stræber vi efter at levere den bedste organiske gødning og give dig den bedste kundeservice, så du kan forkæle dine planter uden at lægge for meget arbejde i det.

Se alle vores samarbejdspartner, der har hjulpet os igennem tiden.

Hos Bunny Grow er det vigtigt for os at vores kaniner har det godt, og derfor støtter vi med glæde en god forening som Kaninværnet.


Kaninværnet er nonprofitorganisation, som tager sig af hjemløse kaniner, finder nye hjem til kaniner, som er blevet efterladt, og forsyner befolkningen med nyttig og essentiel viden om kaniner og deres trivsel.
Med Rasmus Svoldgaard (formand) og Ditte Rich Stærk (næstformand) i spidsen er kaninværnet klar til at tage sig af hjemløse kaniner og kæmpe for kaninernes rettigheder og velvære!
 
Bunny Grow donerer 1 kr. pr. solgt gødning! Dvs. når du køber gødning af os, støtter du kaninværnets arbejde og hjælper hjemløse kaniner med at få et nyt hjem.

Ownshape

OwnShape udvikler professionelle hjemmesider, hvor kundens ønsker og behov er i fokus. Virksomhedens spidskompetencer dækker store områder inden for både online/offline marketing, grafisk design, branding, film og fotografering. Der er ingen opgaver, der er for store eller små, og der findes altid den bedste løsning til deres kunder. Ved at vælge OwnShape er du sikker på, at du er i trygge hænder, fri for binding og ingen uforudsete udgifter.

OwnShape er stiftet og ejet af Thor og Mathias.

OwnShape hjælper Bunny Grow med grafiske opgaver, reklamematerialer og hjemmeside.

Kaninhotellet Sivebæk

Kaninhotellet Sivebæk er et hotel for kaniner, hvor kaninerne er i fokus.
Kaniner, som tjekker ind på dette kaninhotel, kan se frem til masser af plads og leg med mange aktiveringsmuligheder for udvikling og underholdning. Kaninhotellet tilbyder god plads samt god forplejning med økologisk hø fra den lokale bondemand.
Skal du på ferie eller bare have passet din kanin? Så ligger Kaninhotellet i Jylland og er klar til at tage sig af din kanin. Kaninhotellet Sivebæk er stiftet og ejes af Amalie.

Kaninhotellet Sivebæk hjælper Bunny Grow med råvarer.

Dyrlægehuset Farum

Hvis du vil have din kanin, tilses af Danmarks førende kanindyrlæger, så skal du få en konsultation på Dyrlægehuset Farum, Rådhustorvet 1, 3520 Farum.

Husk at hvis din kanin har ændret adfærd, din kanins afføringen ser anderledes ud end det plejer, eller hvis din kanin ikke spiser og er mindre aktiv, så ring endelig med det samme til Dyrlægehuset Farum på 44222226.

Kaniner kan ikke tåle, at man venter med at blive tilset!

Kan vi hjælpe dig med noget?

Kontakt os

Kontakt os på Facebook, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter.

Skriv en mail

Har du en kommentar eller spørgsmål så send os en mail!