Klik her for at se alle vores anmeldelser

Se hvor vi får vores råvarer fra

Velkommen til Bunny Grow’s leverandør register.  
Her kan du læse og lærer mere om de små, bløde og ikke mindst søde leverandører. 

Ella

Løvehoved

En nysgerrig og modig pige, der altid er først fremme for at undersøge nye ting og hun vil bestemt ikke gå glip af noget. Hun er fremme i skoene og har bukserne på i forholdet med Otto, men det forstærker kun hendes kærlighed til ham og hun vil gå gennem ild og vand for at han har det godt.

Farve

Madagaskar (brun)

Navn

Ella

Ejer

Ditte og Dennis

Forældre

Vides ikke

Personlighed

En nysgerrig og modig pige, der altid er først fremme

Otto

Hermelin

En vidunderlig lille mand med en personlighed der langt overstiger hans størrelse. Han ved hvad han vil have og tror han bestemmer over hele hytten. Han er mild og kærlig, givet masser af kys og er der for os alle sammen, når vi har brug for det.

Farve

Blå hollænder (hvid og grå)

Navn

Otto

Ejer

Ditte og Dennis

Forældre

Vides ikke

Personlighed

Rolig, venlig, egenrådig, elskelig og en skøn dreng

Malthe

HALV BELGISK HARE OG HALV DVÆRG VÆDDER

Maria fortæller: Malthe kan være lidt reserveret overfor mennesker han ikke kender, men han ved hvad han vil have og hvad han IKKE vil have! Han kan ikke lide friske bær, og bladselleri, men Malthe elsker persille, dild, spinat, grønkål, skvalderkål, mælkebøtter og den pil vi har i haven.

Farve

Hvid/Brun

Navn

Malthe

Ejer

Maria S.

Forældre

Vides ikke

Personlighed

Rolig, venlig, egenrådig, elskelig og en skøn dreng

Simba

LØVEHOVED

Simba har et helt værelse for sig selv som hun styrer med hård hånd. Hun elsker at nusse, når hun lige har luret af hvad det er, det går ud på. Meget madglad, genert, kælen, sensitiv overfor nye lyde og dronningen af hjemmet.

Farve

Grå

Navn

Simba

Ejer

Maria

Forældre

Vides ikke

Personlighed

Meget madglad, genert, kælen

Don Diego

VIDES IKKE

Diego regerer i hele stuen (han er inde frikanin), og han giver Maria lov til at låne sofaen engang imellem.

Farve

Hvid med aftegninger

Navn

Don Diego

Ejer

Maria

Forældre

Vides ikke

Personlighed

Meget madglad, nysgerrig, kælen.

Elvis

IKKE OPLYST

Elvis er kongen herhjemme. Når ikke han slænger sig i vindueskarmen og holder øje med sit kongerige, spurter han rundt og løber maraton! Han har fri adgang til hele huset og kommer udenfor at løbe hver dag, året rundt. Elvis er en hyggefis, der gerne vil bruge dagen På at putte og nusse, lige så længe du orker det! Elvis har ingen fortænder (grundet sygdom for lang tid siden) Men, nyder livet fuldt ud. Får du derfor gødning herfra, er du sikret det er fra en meget glad kanin

Farve

Gylden

Navn

Elvis

Ejer

Freyja

Forældre

Vides ikke

Personlighed

Hyggefis, sød og bestemt

Baloo

MINILOP

Anita fortæller: Jeg fik Baloo i marts 2020 er vokset op med kaniner og i form af mit arbejde opdagede jeg det med Frikanin som tiltrak min opmærksomhed så jeg satte mig ind i det. Dagen efter DK blev lukket ned hentede jeg ham hvor han havde en lille løbegård til en start som blev udvidet mere og mere. Han er delvis frikanin hans base er i stuen med bomulds tæpper som underlag han er lidt for glad For kabler/ledninger og paneler og sofaer, så af den grund er han ikke 100% fri når jeg ikke er til stede men håbet er at han bliver det. Han elsker at følge med i alt, er meget Høkræsen, har før været med udenfor i sele men han har formålet at komme ud af selen et par gange. Han laver ofte binkier og er ikke nærig med kaninkys.

Farve

Vildt/blå

Navn

Baloo

Ejer

Anita

Forældre

Far: Albert, Mor: Holly

Personlighed

Nysgerrig, kærlig, stædig, ballademager, madøre

Carlo

LILLE HERMELIN KANIN

Carlo har en svaghed for friske mælkebøtter og banan, dét går han helt amok over. Han er ikke den største nussegøj, dog elsker han at spurte og springe rundt i værelset. Han er også en overraskende stærk kanin, trods at han kun vejer 1 kg. Og hvis man tager ham på fersk gerning i at lave noget han ikke må, så skynder han sig ind i sin base, som om intet er sket. (Basen står i øvrigt altid åben). Energisk, fræk, glad, en bestemt herre, nysgerrig, og kan godt være lidt af en hystade. Han er ikke så glad for fremmede (føler sig kun tryg hos sin madmor). Og så er han meget madglad.

Farve

Sort, hvid, brun og grå

Navn

Carlo

Ejer

Catharina

Forældre

Ukendt

Personlighed

Energisk, fræk, glad, en bestemt herre, nysgerrig.

Frida

DVÆRGVÆDDER

Sara fortæller: Frida regerer i hele boligen (hun er inde frikanin), og hun nyder det. Hun følger med i alt og går altid i vejen selvom hun tror, hun hjælper til fx med havearbejde. Hun er meget madglad, og hun vil næsten slå ihjel for friske krydderurter og frisk grønt fra naturen.Hun er meget aktiv og elsker at hoppe rundt og løbe stærkt.

Farve

Havana wienertegnet (hvid, brun)

Navn

Frida

Ejer

Sara

Forældre

Bounty (Far) og Mynte (Mor)

Personlighed

Fræk, energisk, meget nysgerrig og ved hvad hun vil

Valverde

HOLLÆNDER

Valverde er kanin nummer tre i flokken. Hun kom til verden grundet en lidt uheldig årsag men dette stopper hende ikke da hun altid er frisk og klar til eventyr. Da hun var lille, fik hun navnet Frederico Valverde, men senere hen viste det sig altså at hun var en pige, og derfor bliver hun bare kaldt for ”Valverde”. Valverde er meget glad for stort set alt hvad man servere for hende og hun er ikke bange for vise dig at det er hende der bestemmer (altså når Kawaii ikke kigger). Hun er meget aktiv og elsker at hoppe rundt og løbe stærkt.

Farve

Sort og hvid

Navn

Valverde

Ejer

Sebastian

Forældre

Kawaii og Portabello

Personlighed

Hyperaktiv, venlig og kærlig

Portabello

Blanding af hollænder (fra mor) og newzealænder (fra far)

Portabello er den anden kanin i lejligheden. Han kom til verden i vinteren 2021. Siden Portabello havde lært at gå (hoppe) var han på eventyr. En lille ballademager med sans for at gøre alle de ting han ikke måtte. En kanin med et hjerte af guld og hvis man spørger ham, ville han selv sige at han er Kawaii’s lille prins. Portabello er altid den første til at hilse på en når man kommer ind på værelset og derfra er han klar til en ordentlig nusse tur! Portabello elsker at spise hø, bananer og agurker, men han er en gentleman og lader damerne komme til først.

Farve

Sort og hvid

Navn

Portabello

Ejer

Sebastian

Forældre

Kawaii og Dumbo

Personlighed

Rolig, nysgerrig og meget imødekommende overfor mennesker

Kawaii

Hollænder

Kawaii var den første kanin til at løbe frit i lejligheden. Hun blev reddet fra en dyrehandler som havde hende i et alt for lille “akvarium” sammen med 2 andre kaniner. Hun var meget sky i starten men da hun blev tilvendt en masse kvadratmeter, blussede hendes nysgerrige personlighed op. Kawaii leder flokken med hård pote og hvis man spørger hende, mener hun selv at hun er dronning af huset. Kawaii elsker at spise bananer og ærteflager og stopper ikke op for nogle når der skal spises!

Farve

Sort og hvid

Navn

Kawaii

Ejer

Sebastian

Forældre

Vides ikke

Personlighed

Sød og rar men også en ”bestemt dame”

Sesse

DVÆRGVÆDDER

Maria Fortæller: Sesse startede livet som flaske kanin, fordi hendes mor ikke ville kendes ved hende. Da hun var 8 uger, flyttede hun ind hos os. Hun er rigtig gode venner med vores hund Kenzi og de ligger tit helt op ad hinanden og hygger. Hun er MEGET rolig og der er ikke noget der går ret stærkt når det kommer til Sesse. Hun er meget “tolle” (tålmodig på godt jysk).  Hun chiller mest bare rundt og hygger med at spiser sit hø. Udover hø elsker hun også mad. Så snart vi kommer ind i stuen hvor hun bor, står hun med klar ved hegnet og håber der er mad eller godbidder til hende. Hun elsker krydderurter, grønkål, spinat, jordskokker, de friske blade på vores pil, mælkebøtter og skvalderkål. 

Farve

Rød

Navn

Sesse

Ejer

Maria . S

Forældre

Vidste ikke

Personlighed

Rolig, venlig, egenrådig og og elskelig