Klik her for at se alle vores anmeldelser

Fordele ved Bunny Grow

Vi glæder os til at fortælle om de mange fordele ved at anvende vores produkter! Hvor skal vi starte?

Og meget mere! Læs videre og opdag alle fordelene ved Bunny Grow.

Fordele ved Bunny Grow
Nemt og enkelt

Nemt og enkelt

Da vores gødninger er langsomt udskillende, behøver du som forbruger ikke at gøre det helt store.

Du kan anvende gødningerne på to måder.
1: Bland gødningen med jorden, inden du planter dine frø.
2: Bland gødningen i det øverste jordlag. 

Begyndervenligt

Det kan godt være lidt uoverskueligt at vælge mellem alle de forskellige gødninger på markedet.

Skal det være flydende eller granuleret? Skal det være organisk eller mineralsk/kunst/syntetisk? Og hvad er de helt rigtige blandingsforhold? 
Som nybegynder kan man nemt komme til at gøde for meget eller stresse sin plante på anden vis, selv om man kun vil planten det bedste. 

Med vores langsomt udskillende pulvergødninger er næringsstofferne tilgængelige for planten over længere tid. Derfor er risikoen for, at du overgøder meget lille. En anden fordel er, at din plante kan ”spise”, når den er sulten, du skal bare sørge for at vande den. 

Begyndervenligt
Organiske gødninger Naturligt højt indhold af NPK og andre gode ting

Naturligt højt indhold af NPK og andre gode ting

Gødning fra kaniner har et naturligt højt indhold af næringsstoffer.
Det er fire gange højere end indholdet af næringsstoffer i ko- og hestegødning, og det er dobbelt så højt som i hønsegødning ifølge det store amerikanske landbrugsuniversitet Michigan State University.

Testresultaterne

Testresultaterne fra vores gødningslaboratorium, Agrolab i Tyskland, viser også, at vores kaningødning slår grisegylle. Det er overraskende i betragtning af, hvor lille et dyr en kanin er.
Oven i hatten indeholder kaningødning også sekundære næringsstoffer og mikronæringsstoffer (sporingsnæringsstoffer), så din plante får en solid, balanceret og varieret diæt! 

Testresultaterne

INGEN LUGT

Vi forbinder typisk husdyrgødning med den forfærdelige lugt, der forekommer, når bondemanden gøder sine marker med gylle. Kaningødning er tørt og lugtfrit, og derfor kan gødningen også anvendes indendørs.

Kan fungere som et jordforbedringsmiddel

Kan fungere som et jord- forbedringsmiddel

På engelsk hedder det ”soil conditioner”, men vi kan nu bedst lide at
sige ”jordforbedringsmiddel”. 
Kaningødning holder på vandet i jorden, og det betyder, at du som forbruger, ikke skal vande lige så tit som normalt. En fordel for dig, som har en travl hverdag, men ikke vil gå ned på kvalitet til din plante. 

Fodrer mikroorganismer

Vores ynglings “fact” over dem alle!  
Gødning fra kaniner er fyldt med gode ting, som mikroorganismer elsker. 
Hos Bunny Grow kan vi godt lide at passe på det mikroskopiske liv i jorden, da disse bakterier og svampe er yderst vigtige for, at planten trives bedst!
Kaningødning vedligeholder det sunde økosystem i din jord og holder jordkvaliteten i tiptop form! 

Fodre mikroorganismer
Passer på miljøet

Passer på miljøet

I modsætning til andre gødninger er vores gødninger ikke til fare for natur, grundvand, miljø eller dyreliv. Grundet en 100% organisk sammensætning kan du trygt anvende vores produkter! 

Vores blend har gjort gødningen mere effektiv

Der er rigtig mange gode fordele ved kaningødning, ingen tvivl om det, men kaningødning i sin naturlige form (kugler) er meget langsomt udskillende, og det er de færreste, der har tid til at vente på det. 

Derfor har vi malet gødningen til pulver, så næringsstofferne bliver markant hurtigere tilgængelige for din plante. Udover det har vi tilsat naturens bedste råvarer for at give vores gødninger et ekstra pift! Ikke nok med det, vi har også sørget for en gødning til både plantens vækstfase og blomsterfase. 

Organiske gødninger kan svinge lidt

Organiske gødninger kan svinge lidt

Organiske gødninger er fantastiske, og der er mange supergode egenskaber ved dem, men indholdet kan også svinge lidt. Vi har fået laboratorietestet vores gødninger, så vi bedst kan vejlede dig om, hvordan du får mest muligt ud af vores produkter.

Ulemper

Da vi i Team Bunny Grow gerne vil hjælpe dig så godt som muligt, har vi lavet en lille liste over nogle af de små ulemper, der kan være ved at anvende langsomt udskillende gødninger.

Langsomt udskillende kan også betyde

Det er som nævnt længere oppe på mange måde en fordel, at gødningerne er langsomt udskillende. Men det betyder også, at du skal være i god tid med produkterne, og vi anbefaler, at du bruger vores gødninger så tidligt som muligt. Det er en rigtig god idé at forsyne dine planter med næringsstofferne tidligt, så du ikke løber ind i problemer senere hen.