Ella

En nysgerrig og modig pige, der altid er først fremme for at undersøge nye ting og hun vil bestemt ikke gå glip af noget. Hun er fremme i skoene og har bukserne på i forholdet med Otto, men det forstærker kun hendes kærlighed til ham og hun vil gå gennem ild og vand for at han har det godt.

Otto

En vidunderlig lille mand med en personlighed der langt overstiger hans størrelse. Han ved hvad han vil have og tror han bestemmer over hele hytten. Han er mild og kærlig, givet masser af kys og er der for os alle sammen, når vi har brug for det.

Malthe

Maria fortæller: Malthe kan være lidt reserveret overfor mennesker han ikke kender, men han ved hvad han vil have og hvad han IKKE vil have! Han kan ikke lide friske bær, og bladselleri, men Malthe elsker persille, dild, spinat, grønkål, skvalderkål, mælkebøtter og den pil vi har i haven.

Simba

Simba har et helt værelse for sig selv som hun styrer med hård hånd. Hun elsker at nusse, når hun lige har luret af hvad det er, det går ud på. Meget madglad, genert, kælen, sensitiv overfor nye lyde og dronningen af hjemmet.

Don Diego DeLeonardo

Diego regerer i hele stuen (han er inde frikanin), og han giver Maria lov til at låne sofaen engang imellem.

Elvis

Elvis er kongen herhjemme.
Når ikke han slænger sig i vindueskarmen og holder øje med sit kongerige, spurter han rundt og løber maraton!
Han har fri adgang til hele huset og kommer udenfor at løbe hver dag, året rundt.

Elvis er en hyggefis, der gerne vil bruge dagen På at putte og nusse, lige så længe du orker det!

Elvis har ingen fortænder (grundet sygdom for lang tid siden) Men, nyder livet fuldt ud. Får du derfor gødning herfra, er du sikret det er fra en meget glad kanin

Baloo

Anita fortæller: Jeg fik Baloo i marts 2020 er vokset op med kaniner og i form af mit arbejde opdagede jeg det med Frikanin som tiltrak min opmærksomhed så jeg satte mig ind i det. Dagen efter DK blev lukket ned hentede jeg ham hvor han havde en lille løbegård til en start som blev udvidet mere og mere.
Han er delvis frikanin hans base er i stuen med bomulds tæpper som underlag han er lidt for glad For kabler/ledninger og paneler og sofaer, så af den grund er han ikke 100% fri når jeg ikke er til stede men håbet er at han bliver det. Han elsker at følge med i alt, er meget Høkræsen, har før været med udenfor i sele men han har formålet at komme ud af selen et par gange. Han laver ofte binkier og er ikke nærig med kaninkys.

Carlo

Carlo har en svaghed for friske mælkebøtter og banan, dét går han helt amok over. Han er ikke den største nussegøj, dog elsker han at spurte og springe rundt i værelset.
Han er også en overraskende stærk kanin, trods at han kun vejer 1 kg. Og hvis man tager ham på fersk gerning i at lave noget han ikke må, så skynder han sig ind i sin base, som om intet er sket.
(Basen står i øvrigt altid åben).
Energisk, fræk, glad, en bestemt herre, nysgerrig, og kan godt være lidt af en hystade. Han er ikke så glad for fremmede (føler sig kun tryg hos sin madmor). Og så er han meget madglad.

Frida

Sara fortæller: Frida regerer i hele boligen (hun er inde frikanin), og hun nyder det. Hun følger med i alt og går altid i vejen selvom hun tror, hun hjælper til fx med havearbejde. Hun er meget madglad, og hun vil næsten slå ihjel for friske krydderurter og frisk grønt fra naturen.Hun er meget aktiv og elsker at hoppe rundt og løbe stærkt.

Valverde

Valverde er kanin nummer tre i flokken. Hun kom til verden grundet en lidt uheldig årsag men dette stopper hende ikke da hun altid er frisk og klar til eventyr. Da hun var lille, fik hun navnet Frederico Valverde, men senere hen viste det sig altså at hun var en pige, og derfor bliver hun bare kaldt for ”Valverde”. Valverde er meget glad for stort set alt hvad man servere for hende og hun er ikke bange for vise dig at det er hende der bestemmer (altså når Kawaii ikke kigger).
Hun er meget aktiv og elsker at hoppe rundt og løbe stærkt.